Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

*Όμορφο,γλυκό,ροζ βραβείο*

Να μωρέ εδώ ένα μικρό blog με όχι πολλούς αναγνώστες...Να γράφω τις σκέψεις μου.Να εκφράζω συναισθήματα.Να μοιράζομαι στιγμές.
Και ξαφνικά βραβείο!!!Γιατι είμαι μικρό αλλά πολλά υποσχόμενο blog!!!Nαι,η αλήθεια είναι ότι το έχω πιστέψει ότι είμαι blogger.Ρωτήστε και τις φίλες μου!Ίσως επειδή από τους γνωστούς μου λίγοι είμαστε αυτοί που εκθέτουμε τους εαυτούς μας σε προσωπικά ιστολόγια.
Να ευχαριστήσω λοιπόν την Astroneraidoula για το βραβείο που μου χάρισε αλλά και τα όμορφα λόγια της!!!
Τώρα ο κανόνας είναι να το δώσω σε 5 blogs με λιγότερους από 200 αναγνώστες...Εγώ δυστυχώς αν και ακολουθώ αρκετά blogs,δεν επισκέπτομαι συχνά αφήνοντας σχόλια.Απλά μπαίνω,χαζεύω αναρτήσεις όμορφες,διαβάζω σκέψεις που αποτυπώνονται με λόγια άλλες φορές απλά,άλλες πιο λογοτεχνικα και βιώνω για λίγο τις ανησυχίες και τις ιδέες και άλλων κοινών θνητών.Έτσι παραβιάζοντας τον κανόνα θα ήθελα να το χαρίσω σε δύο blogs στα οποία έχω ιδιαίτερη συμπάθεια και περισσότερο θάρρος...
  • Στο Μαράκι από το Μια Αναπνοή που γράφει τόσο ποιητικά και αληθινά και  ανυπομονώ για κάθε νέα ανάρτησή της
  • Στη Γεωργία,μια γλυκύτατη μανούλα με έναν κούκλο γιο και μόνιμα ερωτευμένη με τη Θεσσαλονίκη (και γι'αυτό υπάρχει ιδιαίτερη αδυναμία) από το 4 seasons 


    Φυσικά θα ήθελα να παραβώ και τον άλλο κανόνα (αυτό με τους λιγότερους από 200 αναγνώστες) και να το χαρίσω και σε άλλους φίλους bloggers αλλά επειδή σπουδάζω και Νομική ας κρατηθώ και ας μην κάνω όλες τις παρατυπίες...Φτάνει η μία!!!
    ~Φιλιά~



    PS:Αυτή η εικόνα ειδικά για την Astroneraidoula ως ακόμα ένα ''ευχαριστώ'' για το βραβειάκι!!!!
    Πηγή:Tumblr



5 σχόλια:

  1. Ελενα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για το βραβείο. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και που ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να αναλάβεις κάποια υπόθεση μου (αχρείαστη να είσαι δηλαδή...)
    Φιλιά πολλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελενάκι κι εγώ σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι! Στεναχωρέθηκα που δεν έχει παιχνιδάκι μέσα, να πρέπει ας πούμε να μιλήσεις για τον εαυτό σου ή κάτι τέτοιο... Τι νόημα έχει ένα βραβείο αν δεν φέρει τους αναγνώστες ενός μπλογκ πιο κοντά στον ιδιοκτήτη του; Παρόλα αυτά σ'ευχαριστώ πολύ :-) Θα σκεφτώ κι εγώ σε ποιους θα το δώσω... Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημε΄ρα και καλή Κυριακή.Να χαρείς το βραβείο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι! Έκανες δύο πολύ καλές επιλογές!!
    Έχει δίκιο η Μαρία, αυτά τα βραβειάκια συνοδεύονται από ερωτήσεις για να γνωριζόμαστε καλύτερα.. Τα σχόλια στα blogs, αρκεί να είναι αληθινά και να αποτυπώνονται σκέψεις, είναι ένας τρόπος για να ερχόμαστε πιο κοντά.. Έχω γνωρίσει από κοντά 17 μπλόγκερς που μιλούσαμε αρχικά με τα σχόλια και ύστερα σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.. Αυτή είναι η μαγεία του blogging! Η ανάγνωση είναι καλή αλλά σε κρατάει σε απόσταση! Καλή συνέχεια να περνάς όμορφα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααααααααααααααααααα ευχαριστώωωωωωωωω! Τι τέλεια η νεράιδα! Θα την βάλω στον τοίχο μου αμεεεεεεεεεεεε!!!! Το κοριτσάκι με το κόκκινο μπλουζάκι με ξεσηκώνει κάθε φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή