Σελίδες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Το πρώτο μου βραβείο ή αλλιώς ευκαιρία να μιλήσω για τον εαυτό μου...


Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που το είχα φανταστεί τελείως διαφορετικά...Τελείωσα την εξεταστική επιτέλους και το μόνο που ήθελα ήταν να χαλαρώσω και να ''ξεδώσω''!Η αλήθεια έιναι ότι χαλάρωσα αλλά όταν κάτι τραγικά δυσάρεστο συμβαίνει σ'ένα αγαπημένο σου πρόσωπο,που περνάτε σχεδόν κάθε μέρα μαζί,είναι απολύτως φυσιολογικό να επηρεάσει αρνητικά και τη δική σου ψυχολογία.Τι να κάνουμε όμως;Έτσι είναι η ζωή και δυστυχώς ποτέ δεν ξέρουμε τι μας φέρνει...
Είχα σκοπό να ασχοληθώ και με το blog μου τώρα που είχα ελεύθερο χρόνο αλλά και αυτό το παραμέλησα...Μέχρι που χθες,Δευτέρα,κάνοντας τη βόλτα στη blog-ο-γειτονιά ανακάλυψα ότι πήρα το πρώτο μου βραβείο απο την Κατερίνα ( http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/ ) και χάρηκα τόσο πολύ!!!Να πω βέβαια ότι αν δεν ήταν το blog της Κατερίνας να ανακαλύψω αυτή τη μαγεία του blogging και η ίδια που με στήριξε ανεβάζοντας ένα κείμενο με τις σκέψεις μου και παροτρύνοντάς με να δημιουργήσω κι εγώ το δικό μου ιστολόγιο το ''Lena In Wonderland'' δε θα ήταν πραγματικότητα...!!!!
Και να λοιπόν που τώρα έχω να γράψω 11 ολόκληρα πραγματάκια για τον εαυτό μου...Ή μήπως είναι λίγα;Ας προσπαθήσω... ;-)
  1. Είμαι τρομερά ευαίσθητη.Πρέπει να προσέχεις πάντα πως μου μιλάς.Ακόμα και να δεν έχεις πρόθεση να με στεναχωρήσεις,μπορεί να το καταφέρεις χωρίς καν να το καταλάβεις.Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να μη στο πω ποτέ και απλά να το θυμάμαι για καιρό μόνη μου,χωρίς να ξεσπάσω ποτέ.
  2. Η ευαισθησία μου συνεπάγεται και το πόσο ρομαντική είμαι...Αθεράπευτα θα έλεγα!(Κλάιω με ταινίες,με βιβλία,με το παραμικρο...)Μόνο που στο σημερινό κόσμο προσπαθώ να φοράω τη σκληρή πανοπλία μου (Καρκινάκι βλέπετε...) ,ώστε αν παρουσιαστούν τα δύσκολα να είμα θωρακισμένη και να μην πληγώνομαι πολύ!Εντάξει δεν το καταφέρνω πάντα με 100% επιτυχία.
  3. Πάνω απ'όλα η οικογένεια και οι φίλοι μου!Εντάξει για την οικογένεια αυτονόητο αλλά και οι φίλοι (οι λίγοι και καλοί) είναι οι συγγενείς που εμείς επιλέγουμε...Όσες διαφορές και να έχουμε,είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο και ελπίζω και αχώριστοι για το υπόλοιπο της ζωής μας!
  4. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά μου!!!Δεν ξέρω γιατί...Μη ρωτάτε!Μπορεί να μην του μιλάω σε καθημερινή βάση καθώς η μαμά είναι αυτή που θα πάρει τηλέφωνο πρωί,μεσημέρι,βράδυ...Τους αγαπώ και τους δύο το ίδιο αλλά θα είμαι πάντα το κοριτσάκι του μπαμπά.Χωρίς εξήγηση.Τέλος.
  5. Είμαι ακατάστατη.Το αιώνιο παράπονο της μαμάς μου.
  6. Είμαι γκρινιάρα.Πολύ.Αυτό και το από πάνω γιατί έπρεπε να γράψω και κάτι αρνητικό για τον εαυτό μου.Η μετριοφροσύνη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!
  7. Αγαπώ πολύ τον γάτο μου,τον Οδυσσέα.Και μου λείπει κι αυτός πάαααρα πολύ!!!
  8. Τον τελευταίο καιρό είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να δω τη ζωή αλλιώς...Κάτι σαν αναζήτηση της θετικότητας που υπάρχει γύρω μου,ψάχνοντας παράλληλα τα απλά πραγματα που αποτελούν ευλογίες στη ζωή μου και με κάνουν χαρούμενη!
  9. Λατρεύω τον ύπνο!Αν και βρίσκομαι σε μια διαδικασία ''Carpe Diem'',ώστε να μη χάνω τη μέρα μου και να μην παρασιτώ στην κοινωνία (Ναι,κι αυτά λόγια της μαμάς αλλά πώς να το κάνουμε;Ένα δίκιο το έχει.)
  10. Δεν είμαι απο κείνες τις κοπέλες που λένε ''Δεν έχω φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό''.Αν δεν το έλεγα,θα έσκαγα.Εγώ τον έχω φανταστεί!Όχι,δεν θέλω σώνει και ντε να παντρευτώ (η ιδέα του ενός και μοναδικού άντρα που αποφασίζεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του λίγο με τρομάζει.Αλήθεια).Ούτε έχω πρεμούρα να κάνω παιδιά.Απλά με τα νυφικά έχω ένα μικρό κόλλημα!Ανεξήγητο και αυτό.
  11. Μπορώ και προσαρμόζομαι πολύ εύκολα.Αυτό το καταλαβαίνεις απο τη μουσική που ακούω (σχεδόν τα πάντα),από τα μέρη που θα βγω (club,μαγαζιά με live έντεχνο,μπουζούκια).Γενικά δεν είμαι απόλυτη με τις επιλογές μου!Μου αρέσουν και οι αλλαγές αραιά και που...


    Αυτάααα για μέναααα....Είναι πολύ ενδεικτικά τα όσα έγραψα!!!Ρώτα με για τον εαυτό μου και θα σου αραδιάσω χίλια δυο!!!Άλλωστε αυτό είναι και το μαγικό...Πόσα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν και άλλα απο αυτά είναι υπεύθυνα ώστε να ταιριάξουμε με κάποιους και άλλα υπεύθυνα ώστε να συνειδητοποιήσουμε και να αποδεχθούμε το διαφορετικό!




''Τέχνη είναι να είσαι απολύτως ο εαυτός σου.''

~Paul Verlaine | (Γάλλος ποιητής ) | 1844-1896 |






5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Λενάκι για το βραβείο σου!
    Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα λίγο, με τον καιρό φαντάζομαι μέσα από τις αναρτήσεις σου θα ανακαλύψω κι άλλα πράγματα για σένα! :-)

    Έγραψα κι εγώ μόλις τη δική μου αντίστοιχη ανάρτηση αλλά θα την ανεβάσω αργότερα γιατί δεν είναι εντελώς έτοιμη, πέρνα να τη δεις πιο μετά αν θες!

    Φιλιά!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σ'ευχαριστώ που πέρασες!!!
      Είναι τόσο ωραίο εδώ στο χώρο του blogging που γνωρίζεις άτομα για πρώτη φορά και μοιράζεσαι σκέψεις,πράγματα για τον εαυτό σου,στιγμές από τη ζωή σου... ;-)
      Φιλιά και Καληνύχτα!!!

      Διαγραφή
  2. Λενάκιιι προσπαθώ 2 μέρες να μπω στο μπλογκ σου και μου έγραφε ότι έχει καταργηθεί!!Ήμουν έτοιμη να σου στείλω μνμ!
    Πολύ με συγκίνησες..Μου αρέσει πάντα να παροτρύνω ανθρώπους που έχουν ταλέντο!Και θυμάσαι τότε που δημοσίευσα το κείμενό σου..Όλοι οι φίλοι μου μπλόγκερς έλεγαν να κάνεις το δικό σου μπλογκ και ήταν ενθουσιασμένοι με τον τρόπο γραφής σου!!
    Πολύ μου άρεσε που σε έμαθα λιγάκι..Και η τελευταία εικόνα με το μότο όλα τα λεφτά! Be yourself..Everyone else is already taken θα συμπληρώσω!!Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ είμαι κι εγώωω...Πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις (δεν κάθομαι στα αυγά μου και ψαχουλεύω...άλλαξα το όνομα της ιστοσελίδας...έκανα χαζομαρούλα ε;;)Τέλοσπάντων!Ναι εννοείται ότι το θυμάμαι,όπως θυμάμαι και τη χαρά που είχα πάρει από τα κάλα σχόλια των φίλων σου!!
      Φιλιά και Καληνύχτα!!

      Διαγραφή
  3. Καλώς ήρθες. Ευχαριστώ για την επίσκεψη!
    Και έτσι να μείνεις....Δεν υπάρχει καλύτερο, να είσαι ο εαυτό σου καλό μου!!
    Καλό βράδυ.

    Loulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή