Σελίδες

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

The journey of life...




 Ένα ''ταξίδι'' είναι η ζωή...Άλλοτε ταξιδεύουμε Α' θέση,άλλοτε οικονομική!Δε βαριέσαι όμως...Πόσες εμπειρίες κερδίζουμε;Πόσες καταστάσεις βιώνουμε;Πόσα συναισθήματα μας κατακλύζουν;Πόσους ανθρώπους γνωρίζουμε;Πόση μαγεία υπάρχει γύρω μας;
Το post αυτό είναι αφιερωμένο στην Μαρία Π. που αφήνει την Ελλάδα για μερικούς μήνες και πηγαίνει στο Βέλγιο με το πρόγραμμα Erasmus.Είναι έτοιμη λοιπόν να κάνει ένα'' ταξίδι ζωής'' και να συμπληρώσει με εμπειρίες το μεγάλο ''ταξίδι'' της δικής της ζωής...!!!
Στο ''ταξίδι'' της ζωής μας λοιπόν θα συναντήσουμε τα πάντα.Χαμόγελα,δάκρυα,γέλια μέχρι δακρύων...Θα συναντήσουμε ανθρώπους...Με άλλους θα περάσουμε πολλά χρόνια κοινής πορείας,με άλλους θα περάσουμε μικρότερο χρονικό διάστημα,άλλοι θα περάσουν και θα προσπεράσουν αφήνοντας πάντα κάτι σ'αυτό το πέρασμα τους!Όλοι θ'αφήσουν κάτι.Νόμος.
Έτσι κι εγώ στο δικό μου ''ταξίδι'' της ζωής μου έχω γνωρίσει πολλούς...Ειδικά στα φοιτητικά μου χρόνια (που σκέφτομαι πως τελειώνουν και μελαγχολώ) έχω κάνει πολλές γνωριμίες.Ένα απ'αυτά είναι και η Μαρία.Μπορεί να άργησα κάπως να τη γνωρίσω,μπορεί να μην κάνουμε κολλητή παρέα αλλά είναι απ'αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινά και αντιμετωπίζετε παρόμοια τις καταστάσεις.Θα συγκινηθείτε με τα ίδια πράγματα,θα πείτε αυτό το ''αααχ,θα κλάψω'' με την γλυκούλα φωνή στο ίδιο σημείο μιας ιστορίας,μιας ταινίας,θα γελάσετε με τα ίδια αστεία,θα συμφωνήσετε πάνω σε διάφορα θέματα,θα ενθουσιαστείτε με τα ίδια πράγματα,θα σπάτε τα νεύρα των γύρω σας με τη γκρίνια σας,αλλά αυτοί θα συνεχίζουν να σας αγαπάνε και ανέχονται!
Εκεί που λες ότι είσαι από τους λίγους ρομαντικούς που έχουν απομείνει,ξαφνικά συναντάς ένα κορίτσι που πιστεύει στα παραμύθια,στους μονόκερους (*fluffy unicorn*) και μπορεί να γίνει τόσο γλυκιά όταν συγκινείται με το παραμικρό!Πόσο σε καταλαβαίνω... ;-) Ζει κι εκείνη το παραμύθι της και μακάρι να μείνει για πάντα έτσι!Ρομαντική,αληθινή,με μικρές ''πινελιές'' παιδικής αθωότητας...
Μακάρι να βγάζανε όλοι αυτή την πλευρά του εαυτού τους γιατί είμαι σίγουρη ότι όλοι διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά!Απλά ίσως θεωρούν αδυναμία να το δείχνουν!Δεν είναι όμως...Και το πιστεύω!Που και που χρειάζεται μία απόδραση απο την καθημερινότητα σε έναν ''νεραϊδό-κόσμο'',όπου με τη φαντασία μας θα ξεχνάμε τα προβλήματα μας...Αυτό είναι και το πλεονέκτημα στο μεγάλο μας ''ταξίδι''!Ο καθένας είναι υπεύθυνος και διαλέγει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.Είτε επιλέγει την ευθεία και δέχεται όσα εμφανίζονται στο δρόμο του χωρίς να αντιδράει,είτε έχει τα μάτια του δεξιά κι αριστερά για να ανακαλύπτει δρομάκια,κάπως ξεχασμένα, που θα τον οδηγήσουν σε άλλα μέρη.Και αυτός ο δεύτερος θα απολαύσει περισσότερο το ''ταξίδι'' γιατί σίγουρα θα έχει νιώσει περισσότερα...Είναι στο χέρι μας όλες τις δύσκολες,επίπονες στιγμές να τις αφήνουμε στην άκρη κάποιες φορές και να διασχίζουμε άλλα μονοπάτια!Πόσο καλύτερα μάλλον όταν έχουμε και συνοδοιπόρους στις διαδρομές αυτές...!!!
Απόδραση λοιπόν σ'ένα μαγικό κόσμο,κερδίζοντας εμπειρίες,ζώντας μοναδικές στιγμές!!!
PS:Να περάσεις τέλεια Μαράκι,να βγάλεις όσο πιο πολλές φωτογραφίες μπορείς,να δοκιμάσεις όσες περισσότερες καινούριες γεύσεις (...),να περάσεις παραμυθένια!!!


<<<<<<<<<<Και λίγη νεραϊδόσκονη για το καλόοοοο...!!!! :-)

9 σχόλια:

  1. Έλενά μου πολύ γλυκιά η αφιέρωσή σου..Καλό της ταξίδι και να γεμίσει μόνο όμορφες εμπειρίες!!
    Κρατάω αυτά που είπες.."Ο καθένας είναι υπεύθυνος και διαλέγει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.." Πολύ σωστό! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σίγουρο πως θα περάσει τέλεια το κορίτσι μας!!!
    Όμορφες καληνύχτες και όνειρα γλυκά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ δεν μπορώ... και μου φάνηκε τόσο περίεργο που γύρισα χθες κι αυτή δεν ήταν εδώ.. Αλλά θα περάσει τέλεια! κι ας μας λείψει!!

    It's so fluffyyyy!!!!!!!!

    Μπράβο Agnes, τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε...ευχαριστώ!!!Μόνο να ξέρατε τι χαρά πέρνω που σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου!!!(αν λέτε αλήθεια :p )

      Διαγραφή
  4. Τι ωραίο αφιέρωμα!! Όπως είπες κι εσύ "Ένα ''ταξίδι'' είναι η ζωή" και οι εμπειρίες είναι αυτές που το κάνουν ενδιαφέρον! Να τα περάσει πολύ πολύ όμορφα η φίλη σου, εύχομαι!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ τρυφερή η αφιέρωση. Καλό μήνα σου εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή