Σελίδες

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σκόρπιες βραδινές σκέψεις...*

Κοντά 3 π.μ. , ένα μπουκάλι ροζέ ημίγλυκο, λίγες σκόρπιες σκέψεις γι'αυτόν το Φεβρουάριο...
Ένα καινούριο motto ''Ο,τι μπορεί να αλλάξει δεν πρέπει να σε στενοχωρεί''!
Κι αν τα σχέδια σου πάνε πίσω, κι αν επένδυσες σε μια κατάσταση και τελικά κατέληξες απογοητευμένος; Στο μέλλον μπορείς να κάνεις κάτι να αλλάξουν όλα; Τις περισσότερες φορές, ναι. Και μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι ίδιο με αυτό που εξιδανικευμένα είχες φανταστεί. Σίγουρα όμως θα λείπει αυτή η απογοήτευση. Γιατί αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε μπορείς και να προσαρμόζεσαι σε όλες τις συνθήκες. Και αυτό που φάνταζε απογοητευτικό, σήμερα με τις δικές σου δυνάμεις, και κυρίως αυτή του μυαλού, κατάφερες να το φέρεις στα ''μέτρα σου'' και πλέον να μπορείς να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά, να ζεις ικανοποιημένος, με αισιοδοξία, θετική σκέψη.
Όσο περνάει απ'το χέρι μας, ας μην αφήνουμε τίποτα να χαλάει την ηρεμία μας και να ''κλέβει'' το χαμογελό μας! Με λίγη καλή θέληση...Ο,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί...!!!

*Ναι αυτές είναι οι σκόρπιες σκέψεις μου... Είναι που με βασανίζει το μέλλον, το παρελθόν, ακόμα και το παρόν κάποιες στιγμές! Και ξέρω ότι όλο αυτό το κάνει το ίδιο μου το μυαλό... Τραγική ειρωνεία; Ίσως... ''Ας κάνω λοιπόν κάτι γι'αυτό...Ώρα να αδειάσει το μυαλό!'', είπα στον εαυτό μου και έκλεισα τη βαλίτσα μου...Μια εβδομάδα διακοπές,χαλάρωση,κέφι,καρναβάλι!!!

**Καληνύχτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου