Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Βράβευση ξανά...!!!!!Είναι τόσο όμορφο αυτό που γνώρισα στο χώρο του blogging.Το έχω πει και θα το λέω συνέχεια!
Άνθρωποι που ίσως δεν θα τους συναντήσεις ποτέ στη ζωή σου, όμως μέσα από τις αναρτήσεις τους τους γνωρίζεις καλύτερα, επικοινωνείς μαζί τους... Και αυτοί με τη σειρά τους εσένα!
Και έτσι, λοιπόν ήρθε ακόμα ένα βραβειάκι από τη Μαράκι που με τις ''αναπνοές''-σκέψεις της μας ανοίγει την ψυχή της.
Τώρα εγώ καλούμαι να απαντήσω σε 9 ερωτήσεις...


1.Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας; 

Πάντα μου άρεσε να γράφω τις σκέψεις μου. Ήμουν από εκείνα τα κοριτσάκια που κρατούσε ημερολόγιο. Μετά μεγάλωσα,τα παράτησα...Ήρθε το σχολείο να μου επιβάλλει μια γλώσσα πιο τυποποιημένη. Ποτέ όμως δεν ξέχασα...Δεν ξέρω αν αποτυπώθηκε στον εαυτό μου!
Και έτσι λοιπόν χαζεύοντας στο internet έπεσα πάνω στο blog της Κατερίνας (Positve Thninking Greece), η οπόια ενθάρυννε τους αναγνώστες της να της στείλουν και δικά τους κείμενα,ανησυχίες τους για να τα δημοσιεύσει.Και πήρα κι εγώ την απόφαση.Της έστειλα ένα κείμενο γεμάτο θετική σκέψη και ενέργεια (όπως άλλωστε αρμόζει και στη φύση του blog της) και δεν περίμενα τόσα θετικά σχόλια... Κολακεύτηκα για να πω την αλήθεια και έτσι  το Lena in Wonderland έγινε πραγματικότητα!!!
ps: Κάποια στιγμή θα δημοσιευτεί κι εδώ αυτό το κείμενο,τιμής ένεκεν που έγινε η αφορμή!

2.Ποιο είναι το θέμα του blog σας;

Δεν έχει συγκεκριμένη θεματολογία. Δυστυχώς δεν βρίσκω αρκετό χρόνο να αφιερώσω και γι'αυτό δεν υπάρχουν πάρα πολλές αναρτήσεις... Κυρίως μ'αρέσει να γράφω σκέψεις που με απασχολούν ένα συγκεκριμένο διάστημα! Όπως επίσης και μικρές αναρτήσεις με μικρά,όμορφα αποσπάσματα για τη ζωή αλλά και εικόνες που ''ψαρεύω'' από τον ατέλειωτο κόσμο του διαδικτύου.

3.Από πού βρίσκετε την έμπνευσή σας;

Από παντού. Από σκέψεις δικές μου εσωτερικές, από γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μου, από συζητήσεις που κάνω με φίλους... Δες κι εδώ.


4.Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας;

Σπάνια... Αυτά που γράφω κυρίως είναι έμπνευση της στιγμής!Δεν αποκλείεται όμως για κάποια θέματα να έχω κάνει μια μικρή προεργασία.


5.Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;

Ιδέες έχω αρκετές...Χρόνο πολύ ενόψει εξεταστικής δεν έχω!!!


6.Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί πάρα πολύ...Δυστυχώς πολύ λιγότερο από αυτόν που θα ήθελα!Μπαίνω στον blogger,κάνω τη βόλτα στα φιλικά ιστολόγια αλλά χρόνο για αναρτήσεις δεν βρίσκω!Το περισσότερο είναι 1 ανάρτηση ανα εβδομάδα, και αυτό όχι πολύ συχνά...


7.Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε;

Κυρίως το βράδυ... Αλλά έχει τύχει να με πιάσει ο οίστρος και στιγμές,τις οποίες νιώθω μια ανεξέλεγκτη θετικότητα,ευγνωμοσύνη και ενέργεια!!!

8.Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς;

Κυρίως ότι είμαι άτομο του συναισθήματος και όχι τόσο της λογικής...Και γι'αυτό ίσως κάποιες φορές παρεξηγούμαι. Κατα τ' άλλα όποιος θέλει να με μάθει δεν είναι και πολύ δύσκολο αν διαβάζει το blog...

9.Ποια είναι τα hobbies σας;

Είμαι πολύ ''σπιτόγατος''. Μου αρέσει πολύ να βλέπω ταινίες,ξένες σειρές, να διαβάζω βιβλία. Eπίσης μου αρέσει πολύ το περπάτημα (ειδικά κοντά στη θάλασσα, και κυρίως όταν βρίσκομαι στο νησί μου) και οι βόλτες για καφέ,φαγητό,ποτό με φίλους.!!!


Αυτά από εμένα...
~Φιλιά~